Loading...
Početna| Услови коришћења

Услови коришћења

Када користите ову веб локацију, аутоматски се слажете да су и ваш приступ сајту и ваше коришћење:

 

У складу са одредбама и условима у овом правном обавештењу, које се могу променити у било ком тренутку без претходног обавештења.

Подлеже свим важећим законима.

Предузети на сопствени ризик.

Често посетите ову страницу да бисте прегледали наше тренутне услове коришћења.

 

Ауторско право

Следећи елементи ове веб странице су власништво нас или наших добављача и заштићени су америчким и међународним законима о ауторским правима:

 

Сав текст, графика, логотипи, иконе дугмади, слике, аудио снимци, дигитална преузимања и компилације података — како појединачно, тако и онако како су састављени на сајту.

Сав софтвер.

 

Традемаркс

Заштитни знакови или робни изглед наших филијала се не смеју користити без наше писмене дозволе. Заштитни жигови или робни изглед обухватају назив и лого, и друге графике, логотипе, заглавља страница, иконе дугмади, скрипте и називе услуга наших производа, услуга и програма, као и оних наших филијала.

 

Сви остали заштитни знакови који се појављују на овој веб локацији су власништво њихових власника, који могу, али не морају бити повезани, повезани или спонзорисани од нас или наших филијала.

 

Користите

Имате дозволу да електронски копирате и штампате штампане копије страница са ове веб странице искључиво у личне, некомерцијалне сврхе у вези са наручивањем или куповином код нас. Осим ако вам унапред не дамо писмену дозволу, свака друга употреба ове веб странице, њеног садржаја и њених информација, укључујући повезивање или уоквиривање ове веб странице, строго је забрањена.

 

Грешке и нетачности

Наш циљ је да пружимо потпуне, тачне и ажурне информације на нашој веб страници. Нажалост, није могуће осигурати да било која веб локација буде потпуно без људских или технолошких грешака. Овај сајт може да садржи штампарске грешке, нетачности или пропусте, од којих се неки могу односити на цене и доступност, а неке информације можда нису потпуне или актуелне. Задржавамо право да исправимо све грешке, нетачности или пропусте-укључујући и након што је поруџбина послата-и да променимо или ажурирамо информације у било ком тренутку без претходног обавештења. Искрено се извињавамо због непријатности које ово може изазвати.

 

Одрицање од одговорности

Не дајемо никакве изјаве или гаранције било које врсте, било изричите или имплицитне, у вези са овом веб-страницом, њеним садржајем или информацијама доступним на њему или преко њега; они су обезбеђени „као што јесу“, са свим грешкама. Осим ако је другачије предвиђено важећим законима, ми и наше корпоративне подружнице, и директори, службеници, запослени, агенти, уговарачи, наследници и носиоци сваког од њих, нећемо бити одговорни за било какву штету која проистиче из или је у вези са коришћењем овог веб локацију или било коју другу веб локацију која је повезана са њим. Ово ограничење одговорности примењује се на директну, индиректну, последичну, специјалну, казнену или другу штету коју ви или други можете да претрпите, као и на штету због изгубљене добити, прекида пословања или губитка података или информација, чак и ако смо обавештени у унапредјење потенцијала за било какву такву штету.

 

Без поверљивости

Осим информација неопходних за наручивање, не желимо да примамо поверљиве или власничке информације или пословне тајне преко ове веб странице. Све информације, материјали, сугестије, идеје или коментари који су нам послати сматраће се неповерљивим, а њиховим слањем, дајете нам неопозиву и неограничену лиценцу да их користимо, мењамо, репродукујемо, преносимо, приказујемо и дистрибуирамо за било које сврхе, без плаћања или друге надокнаде за вас. Међутим, нећемо користити ваше име осим ако по закону нисмо обавезни да идентификујемо извор материјала, информација, сугестија, идеја или коментара, или ако претходно не добијемо вашу дозволу.

 

Заштита ваших информација

Као део наше сталне посвећености да обезбедимо да ваше искуство куповине на нашој веб страници буде заштићено, гонићемо све неовлашћене или лажне трансакције у највећој мери дозвољеној законом.