Loading...
Početna| Политика рефундирања

Политика рефундирања

Како се кредитирају моји повраћаји?

Сви повраћаји средстава ће бити приписани вашем оригиналном начину плаћања. Купцима нудимо поклон рачуне приликом куповине поклона. Приликом враћања поклона, поврат ћете добити само на поклон картици. Ако одлучимо да извршимо повраћај новца, а нема података о продаји, тражићемо личну идентификацију и повраћај ће бити обезбеђен по тренутној цени.

 

Артикли враћени поштом: Ако сте наручили кредитном картицом, кредит ћемо вам доделити на налог у року од 14 радних дана. Ово ће се приказати на вашем следећем изводу, у зависности од банке издаваоца и/или циклуса наплате. Ако сте затражили замену, ваш рачун ће бити наплаћен за нови артикал и кредит за враћање.

 

Трошкови слања: Нажалост, не можемо рефундирати трошкове слања.

 

Немам штампач. Постоји ли други начин на који могу да извршим повратак?

Ако желите да извршите дигитални повратак, али немате штампач, пратите ове кораке.

 

ПОКЛОН КАРТИЦЕ

Поклон картице се не могу вратити.

 

ГРЕЕН СХИППИНГ

У нашем континуираном настојању да смањимо отпад и смањимо утицај на животну средину, имајте на уму да ваша поруџбина може стићи у мало коришћеној кутији за отпрему.

 

Да ли ми треба рачун за куповину?

Ваш рачун или број поруџбине нам помаже да најбрже лоцирамо вашу куповину. Ако немате рачун, требало би да можемо да пронађемо куповину на друге начине, али можемо од вас затражити више информација како бисмо могли боље да вам помогнемо у вези са захтевом. Ако евиденција о продаји није доступна и ми одлучимо да обезбедимо повраћај новца, за обраду повраћаја биће потребна ваша лична идентификација.

 

Узимаш ли све назад?

Даћемо све од себе да бринемо о вама, али с времена на време не можемо да прихватимо повратак.

 

Да ли постоји временско ограничење? Шта ако је предмет ношен?

Даћемо све од себе да водимо рачуна о купцима и поштено поступамо са њима; тражимо да се и наши купци према нама понашају поштено. С времена на време можда нећемо прихватити повратак. Не постоје временска ограничења за враћање или замену.


Зашто хаљине за посебне прилике и неки дизајнерски предмети имају етикете на којима пише да се одећа не може вратити ако се скине?

Ако купци треба да врате хаљину за посебне прилике или дизајнерски предмет, тражимо да предмет буде у истом стању као када су га примили, са свим укљученим паковањем и причвршћеним ознакама. Купци су нам рекли да им је важно да хаљине за посебне прилике и дизајнерски предмети које купују нису ношени или коришћени пре куповине. Током година, такође смо открили да смо добили непропорционалан број повраћаја који су изгледали као да су претходно били ношени у овим категоријама, у поређењу са другим категоријама које продајемо. Да бисмо испунили очекивања наших купаца, применили смо ознаку или картицу како бисмо осигурали да ови артикли буду враћени у оригиналном стању.

 

Да ли постоје накнаде за обнављање залиха?

Не.

 

Зашто тражите моју личну идентификацију за повратак без евиденције о продаји?

Због наше либералне филозофије враћања, имамо ову процедуру интерне ревизије која нам даје могућност да надгледамо и истражујемо рефундације и враћања без евиденције о продаји.

 

Да ли узимате чекове?

Чекови се више неће прихватати као плаћање за робу. Међутим, чекови ће се и даље примати за плаћање на рачунима.

 

Како обрађујете мој повратак ако сам платио ПаиПал-ом (САД)?

Ако је цео износ ваше куповине обављен преко ПаиПал-а, повраћај средстава ће бити књижен на исти ПаиПал налог